BEWi vil vokse på Børsen

BEWi ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market.  – Børsnoteringen er strategisk viktig og en milepæl for BEWi, sier selskapets styreleder. 

I forkant av børsnoteringen plasserte eksisterende eiere i BEWi aksjer 275 millioner kroner i en rettet emisjon.
«Plasseringen vakte stor interesse fra norske og internasjonale investorer, og ble betydelig overtegnet,» meldte BEWi denne uken.

Vil vokse gjennom oppkjøp
BEWi ble grunnlagt i 1980 på Frøya i Norge, og har vokst til å bli en stor europeisk aktør innen både isolasjon og emballasje. Børsnoteringen på Merkur Market spiller en viktig rolle i selskapets strategi, kommenterer Gunnar Syvertsen, styreleder i BEWi:
– Nå er vi klare til å ta en ledende rolle i den pågående konsolideringen i bransjen vår. Børsnotering er strategisk viktig og en milepæl for BEWi.
– Våre strategiske prioriteringer er å fortsette å vokse gjennom oppkjøp, styrke våre aktiviteter innen gjenvinning og utvikle nye bærekraftige løsninger for våre kunder,” sier Christian Bekken, administrerende direktør i BEWi.

Om BEWi
BEWi er en ledende europeisk produsent, distributør og selger av emballasje og isolasjonsløsninger og en av de største produsentene av ekspandert Polystyren (EPS) i Europa. BEWi har som målsetting å vokse både organisk og gjennom M&A-transaksjoner. Selskapets bærekraftsatsning er integrert i hele verdikjeden, fra produksjon av råvarer og sluttprodukter til resirkulering av brukte produkter. BEWi skaper merverdi for kunder ved å tilby bærekraftige løsninger på innovative og effektive måter.
bewi.com

Foto: Thomas Brun/NTB

Kontakt oss

Geir Harald Aase