Elliptic Laboratories sanser Børsen

Sensor- og programvareselskapet Elliptic Labs ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market.

Elliptic Labs leverer sensorer basert på programvare. Sensorteknologien er allerede installert i over 100 millioner enheter.  

I forbindelse med børsnoteringen hentet Elliptic Labs 125 millioner kroner i frisk kapital. Aksjeemisjonen ble møtt med stor interesse, både fra norske og utenlandske investorer, og ble betydelig overtegnet. Emisjonskronene vil bli brukt til produktutvikling, i tillegg til andre formål, meldte selskapet.

“Vårt teknologifokus er ultralyd, og våre sensorer krever ikke ekstra maskinvare. I stedet bruker vår programvare enhetens eksisterende høyttalere og mikrofoner slik at enheten kan styres ved hjelp av bevegelse og tilstedeværelse”, forklarer selskapet på hjemmesiden.

Om Elliptic Laboratories 
Elliptic Laboratories ble stiftet i 2006 som et forskningsprosjekt ved Universitetet i Oslo og er nå et globalt selskap innen smarttelefoni, bærbare PCer, IoT og bilindustrien. Selskapets patenterte AI-programvareplattform kombinerer ultralyd og algoritmer for å skape intuitive, 3D-berøringsfrie opplevelser basert på bevegelse og tilstedeværelse. Selskapets AI Virtual Smart Sensor Platform leverer bærekraftige og miljøvennlige sensorer som allerede er installert i over 100 millioner enheter. www.ellipticlabs.com

Foto: Thomas Brun / NTB

Kontakt oss

Geir Harald Aase