Release 8.6 North Sea – Oslo Børs Dark Pool

Som tidligere annonsert, er Oslo Børs glade for å kunne meddele at vi vil lansere North Sea – Oslo Børs sin egen Dark Pool, mandag 20. april 2015. Testmiljøet CDS for North Sea er live fra og med i dag, og vi ønsker med dette å minne alle våre medlemmer, markedsdatadistributører og tredjepartsleverandører som planlegger å være involvert i prosjektet, eller som rett og slett bare ønsker ytterligere informasjon om å besøke vår prosjektside Delta web.

North Sea vil gi våre medlemmer muligheten til å utføre større ordre, til en midtkurs, i et velregulert børsmiljø med den anerkjente Turquiose Uncross™-funksjonaliteten inkludert. Vennligst merk at implementering av North Sea medfører at alle våre medlemmer, distributører av markedsdata og tredjepartsleverandører må oppgradere til Release 8.6 av Millennium Exchange for aksje- og rentemarkedene på Oslo Børs, Oslo Axess, Burgundy og Nordic ABM.

Prosjektsiden Delta web inkluderer teknisk dokumentasjon, skjema, kontaktdetaljer, fortløpende oppdateringer og annen relevant og nødvendig informasjon. Vi har også nylig publisert en Q&A for ofte stilte spørsmål og svar. Vennligst ta dere tid til å besøke vår Delta Web og bruk siden enten som et arkiv for informasjon knyttet til prosjektet, eller legg deg til vår nyhetstjeneste for å motta informasjon knyttet til North Sea direkte i din innboks hver gang vi publiserer en ny melding knyttet til prosjektet.

Tidsplan for prosjektet

  • Teknisk dokumentasjon for Release 8.6 North Sea publisert 1. desember
  • Testmiljøet CDS åpnet i dag 12. januar 2015
  • Første produksjonstest (DR1) avholdes 14. mars 2015 (obligatorisk)
  • Andre produksjonstest (DR2) avholdes 21. mars 2015 (valgfri) - endret
  • Go-Live mandag 20. april 2015

Merk at live-dato avhenger av regulatoriske godkjennelser og at andre endringer i tidslinjen kan forekomme.

Vennligst kontakt kunderelasjons-teamet så snart du har spørsmål til North Sea-prosjektet. Videre kontaktdetaljer for teknisk support osv finnes på Delta web.

Medlemmer
Carl Nilsen, tlf. +47 22 34 17 93, carl.nilsen@oslobors.no
Samuel Stenmark, tlf. +46 76 776 1213, samuel.stenmark@oslobors.no
Lene M. Refvik, tlf. +47 22 34 17 77, lene.refvik@oslobors.no

Kontakt oss

Ingvild Resaland