Millennium Exchange

På denne siden vil du finne informasjon vedrørende endringene som innføres for Oslo Børs’ handelssystem for aksje- og renteinstrumenter, Millennium Exchange. Informasjon og teknisk dokumentasjon om Millennium i produksjon, finner du under menypunktet Handel / Handelssystemer / Millennium.

Informasjon og nyheter

Her vil informasjon og nyheter knyttet til Oslo Børs’ tekniske endringsprosjekter vedrørende Millennium Exchange publiseres løpende. Dersom du ønsker å motta denne informasjonen på e-post, registrer e-postadressen din i boksen til til høyre.

26.06.2019
Oslo Børs Millennium: Reference data files

Oslo Børs will make a minor change to the top level element of all XML reference data files.

13.06.2019
Millennium Produksjonsmiljø: Helgetest med kunder lørdag 15. juni

Oslo Børs vil gjennomføre en frivillig helgetest med kunder i produksjonsmiljøet for Millennium lørdag 15. juni.

For å unngå forstyrrelser i kunders daglige drift, minner vi om at eventuell informasjon mottatt i løpet av helgetesten skal ignoreres av kunders/medlemmers produksjonssystemer.

I tillegg til helgetesten vil OB Record Keeping oppgraderes samme dag, og blir derfor utilgjengelig hele dagen. Det blir ingen funksjonelle endringer i OB Record Keeping.

27.05.2019
Oslo Børs Millennium – Failover Test 15 Juni 2019

Oslo Børs vil arrangere en failovertest lørdag 15. juni i Millenniums produksjonsmiljø. Deltakelse i testen er frivillig for medlemmer, vendorer og ISV’er. Oppdatert OSLMIT Guide to Failover Test, som beskriver testens planlagte forløp, er publisert her

19.03.2019
Oslo Børs - Notering av aksjeinstrumenter i annen valuta enn NOK

Oslo Børs har besluttet å legge forholdene til rette for å kunne notere og handle aksjer i andre valutaer enn norsk krone (NOK). Det vil i første omgang legges til rette for notering og handel i Euro (EUR), US Dollar (USD), svensk krone (SEK) og dansk krone (DKK).

Kontakt - Medlemmer

Ingvild Resaland

Kontakt - teknisk

Alexander Næss